Агол Винк

Повеќе+

TДФ Лорд

Повеќе+

Агол Леон 2

Повеќе+

Агол Феникс

Повеќе+

мебел трејд - тапациран мебел

 

Во 1996 компанијата е целосно приватизирана и функционира под ново име МЕБЕЈ ТРЕЈД Доо Виница.Традиционалниот трговски бренд ТРЕСКА ВИНИЦА е задржан и заштитен во Државниот завод за индустриска сопственост на Македонија.

 

За повеќе информирајте се на 033 361 313 или пишете на mebeltrejd@t-home.mk

Повеќе

мебел трејд - Последни вести

Види ги сите

мебел трејд - Сведоштва

Многу сме задоволни од нашата нова гарнитура, дизјнот воодушевува, а за квалитетот нема потреба да се грижиме, тие постојат веќе 40 години. Сакаме да се заблагодариме на целиот тим на Мебел Трејд за нивната професионалност навременост и беспрекорност

Фамилија Андонови